Hoppa till innehåll

MIN TRÄNING

Hade ett par ganska lugna veckor när det gällde min egen träning i slutet av sommaren och i början av hösten. Då vill jag använda dagsljuset till att hinna med hästarna så mycket som möjligt. Nu har mörkret kommit och det innebär att mamma rider ut hästarna på dagtid under arbetsveckan och att jag åker till ridhus ca 2 gånger i veckan. Och så rider jag på helgerna såklart.

Nu när jag inte rider lika mycket på eftermiddagar & kvällar så hinns det med lite mer träning igen. Fått in min egna träning ungefär 3-4 gånger i veckan nu vilket känns väldigt bra. Jag är just nu inne i en period där jag fokuserar lite mer på styrka och rörlighet. Tenderar att köra 90% kondition, men nu är det nog 50/50 mellan kondition & styrka. Det känns givande just nu, jag gör alltid det jag känner för.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *