Hoppa till innehåll

NULÄGET

Känns konstigt att börja på ny kula. Så mycket att sätta sig in i och fatta när man börjar om på ett nytt ställe med egen domän. Jag är verkligen inte teknisk, tur att Z är det. Bloggen hängde på en skör tråd där ett tag, men vi kör alltså en repa till. Hoppas att ni ska känna er hemma här också så småningom.

Det har ju inte varit något vidare uppehåll mellan den gamla bloggen och starten på denna så ni har nog ganska bra koll på grejerna. Ida-Holly skulle tävlat i helgen som var, men hon hade ett svullet ben på morgonen. Vi fick stryka oss från årets sista tävling. Förmodligen hade hon smällt till sig själv lite. Hon var bra redan samma dag. Hennes träning kan åter igen fortgå som vanligt. Skönt! Palle fortsätter att tränas ganska lugnt, men sakta mer & mer. Små hinder har förekommit 3-4 gånger nu. Jag har inte hunnit rida honom så mycket det senaste, hoppas på att få till det lite mer framöver. Jag har haft mitt fokus på Ida-Holly medans mamma motionerat Palle mer. Imorgon är planen att åka till ridhus med dem båda, jag kommer att rida Ida-Holly och mamma kommer att rida Palle.

Tävlingsåret är tyvärr slut. Känns knappt som det hann börja. Finns dock spännande saker på G. Jag & mamma fokuserar mycket på Lillans lastträning nu så att vi kan åka på äventyr i vinter. Vi kör eventuellt första resan i helgen. I slutet av november har vi bokat in oss på löshoppning, mycket spännande! Jag klassar henne dessutom som fullt insutten nu. I söndags skrittade vi på riktigt för första gången, flera varv på vår lilla bana. Superkul!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *