Hoppa till innehåll

MINA HÄSTAR

Då var vi äntligen igång med den nya bloggen!!! Här kommer en snabb sammanfattning gällande mina hästar:

Heart Paal ”Palle”: Palle är en 14-årig valack efter Heartbeat – Palermo. Vi köpte honom som 5-åring, det har alltså varit vi i hela 9 år(!!!). Han har lärt mig otroligt mycket. Vi har tävlat upp till 130cm felfritt och MSV C dressyr på över 70% med vinst. Vi har även startat fälttävlan och var under 2015 med i en talangsatsning i hoppning. Talang Småland. Vi har tränat & tävlat otroligt mycket, en häst som honom får man bara en gång i livet. Han är en riktig krigare med det största hjärtat man kan tänka sig. Förutom att vi tappat ett öga på vägen så har han gått som tåget under alla dessa år fram till början av detta året. Plötsligt var han halt. Vi hittade ett fynd på röntgen och vi vet inte om han kommer att hålla eller inte. Han är inte fullt igång ännu, men vi har kommit igång med lite längre ridpass och hoppas på det bästa.

Palle.

Hållidej ”Ida-Holly”: Ida-Holly är ett 6-årigt sto efter Cartier – Sir Oldenburg. Jag föll pladask redan när jag såg henne på litet kort klipp för allra första gången. Jag visste att det var HON vi skulle ha. Vi köpte henne som 2-åring och jag visade henne på 3-årstest där hon hoppade 8-8. Hon har varit en dröm att ha i stallet, en riktig klippa. Hon kan helt klart vara lite ”spicy” samtidigt som hon är en otroligt klok häst. I somras debuterade hon 120cm felfritt och förhoppningsvis har vi en lång och rolig karriär framför oss. Jag tror att hon är hästen som kan ta mig till snäppet högre höjder och jag hoppas verkligen att vi ska få visa vad vi går för. Hon är fantastisk!!!

Ida. Foto: Frida Reuterskiöld

Källhults Spotless ”Lillan”: Nyaste tillskottet i stallet. Varit i ca 2 månader hos oss. Hon är ett 2-årigt sto efter Singular LS La Silla – Non Stop R. Hon är en väldigt vänlig & människokär häst. Köpte henne som relativt ohanterad, dock fullt tam och med mycket förtroende till människor. Dom innan mig har gjort ett bra jobb. Hon stal mitt hjärta direkt. På dessa två månader så har hon snappat upp saker otroligt snabbt. Hon är sadelvan och är nu fullt insutten skulle jag vilja säga. I söndags skrittade vi flera varv uppsuttet. Vi tar korta resor i transporten och hon kan lämnas själv i stallet. Det känns som att hon är på god väg framåt på många plan. Hon har överträffat alla våra förväntningar. Planen framöver är att hon precis som Palle & Ida ska bli en bästa vän och en rolig träning & tävlingskompis.

Lillan.
Publicerat iHållidejHeart PaalKällhults Spotless

2 kommentarer

  1. Zacke Zacke

    Cute 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *