Hoppa till innehåll

HELT PERFEKT!!!

Istället för tävling med Ida-Holly så blev det lite spontant jobb med Lillan. Eftersom att vi longerade i fredags så gjorde jag inte det idag. Satte foten i stigbygeln direkt och stod i den medans mamma ledde henne i skritt. Gick jättebra. Lade över benet och satte mig, sedan fortsatte vi att skritta flera varv (!!!) och i båda varven. I fredags var hon lite stissig, men idag var hon lugn som en filbunke. Nu kan man ju faktiskt säga att jag ridit på henne och inte bara suttit. Så kul!  Vi avslutade med att lasta och åka en liten sväng igen. Vi åkte lite längre idag. Kanske 4 minuter. Och hon gjorde det helt perfekt också!  Tror inte att man kan samla fler ⭐ än vad hon gjort idag. Bästaste Lillan!!! 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *