Hoppa till innehåll

KOM MED FRÅGOR OCH ÖNSKEINLÄGG!

Dags att sätta lite fart. Kom gärna med frågor och/eller förslag på inlägg.

Jag kan ju berätta lite vad som händer på bloggen framöver. Dels så kommer designen eventuellt att ändras lite mer, den är väldigt basic nu. Vad det gäller innehållet har jag börjat jobba på tävlingsresumérna som jag alltid publicerar i november/december. Vissa inlägg från min gamla blogg kommer att återpubliceras också, dels för att jag vill ha de inläggen här, men också för att vissa saker tåls att säga igen.

Jag hoppas också på att kunna ge Lillan mer plats i bloggen nu när det börjar hända lite där. Hoppas på att kunna visa lite film.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *