Hoppa till innehåll

GTB-VARVET

Det var några saker som slog mig när jag var och kollade på Göteborgsvarvet både i år och även förra året.

Det första är hur många som behöver hämtas av ambulans. Väldigt obehagligt, hoppas att det gick bra för dem alla. Både i år och förra året var det VARMT, det bidrog såklart.

En annan sak är att jag sett ett par stycken som är halta redan innan start (?). Kan såklart bero på annat än att de är skadade. Men några av dem är nog helt klart envisa människor som envisas med att springa trots skada/smärta.

Det tredje är hur många det är som tejpat nästan hela kroppen med kinesiotejp (okej, kanske överdrev lite där). Men nästan. Har absolut inget emot kinesiotejp, använder det själv ibland. Både på mig & hästarna. Hade jag däremot haft ett behov av att tejpa knän, vader och ett ställe till så kanske man faktiskt inte fit nog för 2 mil? En tanke bara, haha.

Ja det var allt. Tre små reflektioner😆

I brist på en passande bild så får denna pryda inlägget.
Publicerat iPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *