Hoppa till innehåll

VINST!

Fjärde (och sista) tävlingsdagen denna vecka avslutades med en fin vinst på 69% med Palle. Det var 29 starter i klassen vilket är en stor klass när det gäller dressyr. Dessutom kom laget på en fin andraplats igen vilket betyder att vi just nu toppar totalen. Heja oss!

Älskade Palle🤎

Jag är TRÖTT nu. Det har varit en intensiv vecka med tävlingar, jobb och att stirra sig blind på Lillan. Så jag orkar inte skriva så mycket, men jag är väldigt väldigt nöjd. Ida som debuterat 130 och varit felfri i 120 gånger två, mamma som debuterat 70, Palle som vinner och laget som placerar sig igen.

Domarens kommentar idag: ”Lydig och flott häst med ett plus för galoppen. Välridet. Lycka till!”

Palle (& jag) gjorde dagens LB ungefär så bra som vi kan just nu. Finns en del som brister eftersom att han inte tränas på samma sätt längre. Vissa saker hoppas jag på att vi ska kunna snygga till fram tills nästa gång. Vi kommer långt på att vi har en fin takt, ganska bra form i större delar av programmet och en ganska bra precision till det. Jättenöjd med honom, dagen och veckan.

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *