Hoppa till innehåll

TÄVLAT IGEN!

Japp. Idag bar det faktiskt av på tävling igen. Tredje gången denna vecka, vi har varit iväg tisdag, torsdag och idag, lördag. Denna gången var det jag & Ida som åkte till Vetlanda för att starta en 120 avd. B. Hon gick ju 120 samt debuterade 130 i tisdags. Valde att starta en 120-klass idag för träningens skull. Vetlanda ligger mindre än en timme bort så jag ville passa på. En klass + kortare resa kändes dessutom som en rimlig ansträngning för Ida som ändå tävlat tidigare i veckan. Bra träning inför kommande meeting i Aneby som jag hoppas att vi kan åka på.

Det blev en felfri och ganska bra runda. Hon var något styv idag vilket jag inte riktigt kunde lossa på framridningen. Inne på banan så gjorde jag en blunder som gjorde att vi kom riktigt nära insprånget på en kombination, men Ida löste det enkelt (BÄSTA ÄR HON💖) . Annars en väldigt säker runda.

Nu lite återhämtning. Sedan dressyr och markarbete så att jag åter igen skapar ett riktigt bra utgångsläge inför kommande tävlingar.

Ida i hagen i morse.
Strax dags för start!
Fin rosett!

Nu är klockan strax efter 16:00. Vi kom hem ungefär 15:30. Jag har bytt om och tagit en liten paus. Ska strax gå ut och rida Palle samt tävlingsfixa ytterligare en gång. Går allt som det ska så är nämligen tanken att tävla imorgon också! Då är det dressyr med laget som gäller.

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *