Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Frukost i form av ägg & skinka, genomgång av gårdagens protokoll samt liten check på tävlingsplaneringen framöver.

Då var det måndag igen. Jag började min dag med att släppa ut hästarna. Sedan mockning och förbereda inför insläppet i kväll. Alltid skönt när det blir klart direkt på morgonen.

Denna vecka står det ingen tävling på schemat, däremot är planen att träna för Ulla med Ida i slutet av veckan.

Jag har nu anmält Palle till sista omgången med laget. Det var egentligen aldrig tänkt att jag skulle rida i laget eftersom att jag egentligen inte ville det. Jag har ett ganska intensivt tävlingsschema som inte lämnar rum för särskilt mycket utsvävningar. Anledningen till att jag var med första gången var för att de var en ryttare kort och jag skulle ändå rida på samma tävling. Då ställer man ju självklart upp. Eftersom att det gick så pass bra så fick jag ändå lite mersmak, dessutom är det ju roligt att göra något ihop. Så nu är det bara att hålla tummarna för att vi håller ihop det sista omgången med. Heja oss!

Idag ska jag ta det lugnt. Dagen är faktiskt lite oplanerad än så länge. Jag hoppas på att kunna sola och träna lite. Gå med Idun också förstås. Beror lite på hur mycket jobb det blir. Hästarna vilar idag.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *