Hoppa till innehåll

EN PULL UP✅

Jag har väl nämnt att ett av årets mål (det enda egentligen, haha) var att kunna göra en pull up. Igår lyckades jag! Gjorde totalt 3 stycken med vila emellan. Inte så snygga och strikta, men helt klart en pull up.

Detta är alltså min allra första pull up i livet. Jag började med två gummiband. Det lila och det gröna. Sedan har jag successivt jobbat mig neråt i kombination med excentriska pull ups samt scapula pull ups.

Jag har aldrig fokuserat på pull ups innan, de har varit så långt borta att jag inte ens orkat att försöka. Jag har helt enkelt inte viljat. Jag har dessutom skyllt på att jag väger för mycket (det är ju helt klart en fördel att vara liten på nedre delen av kroppen, haha). Men så såg jag de monster till tjejer som sysslar med crossfit & callistenics. Vissa av dem kör ju med extra vikter vilket helt klart vidgade mina vyer. Min ursäkt bleknade och plötsligt kändes det som en rimlig och rolig utmaning.

Nu ska bara en bli fler. Och striktare. Jag vill att det ska se elegant och kontrollerat ut.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *