Hoppa till innehåll

OM ALLT GÅR SOM DET SKA…

…så är tanken att köra på ganska intensivt med hästarna fram tills dess att jag åker till USA i slutet av juni. Då får de vila i ca 3 veckor. Åtminstone Ida & Lillan. Hoppas på att mamma rider Palle litegrann under tiden.

Jag hoppas på t.ex. på att debutera 130cm på Ida innan jag åker.

Ida har sällan gått mot klockan. Några gånger då & då. Jag har hela tiden haft siktet inställt på att komma upp i klasserna. Först 120, sedan 125. Och gärna 130 efter det. Varje klass jag ridit har varit en del av planen för att komma dit. Och då behöver vi inte träna på att vinna 110. Vi behöver träna på balans, precision, helt enkelt att ta oss an hinder som befäster och stärker henne. Rida på ett sätt som förbereder oss båda inför större uppgifter.

Tanken är att Palle ska gå ytterligare en omgång med dressyrlaget. Nästa omgång är i Lenhovda om mindre än 2 veckor. Dessutom hoppas jag på att han & mamma ska debutera på RIKTIG tävling.

Lillan ska träna på här hemma. Idag har hon faktiskt fått skor på framhovarna! Tänker att hon får gå en omgång med skor fram och sedan en omgång utan. Efter det utvärdering!

Det var lite om de förhoppningar som finns för maj & juni. Hoppashoppas att allt går i lås!🔒

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *