Hoppa till innehåll

MIN SÖNDAG

Idag började jag min dag med att släppa ut hästarna och gå med Idun. Mockade och gjorde klart i uteboxarna. Under tiden så gick Zacke med Miranda som vi varit hundvakter åt i helgen.

Miranda.

Efter det en snabb städning inomhus och förberedelse inför USA-möte som vi drog igång klockan 10:00. Vi höll väl på till 12-tiden ungefär. Hann dessutom med ett snabbt telefonmöte med min dressyrtränare för att diskutera gårdagens starter. Fick skäll för att jag var för hård mot mig själv. Så det får jag väl sluta med då, haha.

Efter USA-mötet fick Idun lunch och prommis. Miranda hämtades. Sedan en liten prommis med Saabina som mamma är vakt åt (men behövde lite hjälp idag pga jobb). Mycket hundvakteri i helgen med andra ord😅

Sedan körde jag hem lite ensilage från sommarhagen. Hästarna ska nämligen vara hemma någon/några dagar nu eftersom att hovis kommer imorgon. Efter det så körde vi bort grenar från trädgården och körde igång vår robotgräsklippare. När detta var klart så var klockan strax innan 14:30. Valde då att sätta mig med en bok i solen en stund. Äntligen lite gött väder!

Strax efter 19:00 tog jag & mamma hem hästarna från sommarhagen och sedan red jag ett kort ridpass på Palle. Vi hoppade lite. Kändes bra!

Palle blev rädd på vägen till ridbanan så jag fick hoppa av och leda förbi det otäcka som denna gången var en bit plåt, haha.

Efter ridpasset på Palle så nattade jag hästarna och sedan in för att ge Idun sitt sista mål för dagen och ytterligare en promenad. Nu blir det soffan en stund innan läggdags!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *