Hoppa till innehåll

NYA TAG

Det blir ingen vidare analys av gårdagens tävling. Jag har kollat på filmerna och tänker att jag tar med mig det som var bra. Jag förlåter mig själv för missarna och väljer att inte fokusera på dem mer efter att jag skrivit detta inlägg. Tänker att jag raderar dem ur minnet, lite halvt iallafall. Igår var jag ganska besviken, men när jag kollade på rundan från 125-klassen idag så måste jag säga att jag är rätt nöjd med den rundan ändå.

Jag tycker egentligen inte att man ska radera sina misstag. Utan lära av dem. Men jag vet faktiskt inte riktigt VAD som gjorde att jag felade igår. Jag ser ju felet, men förstår inte riktigt vad som gjorde att vi (jag) kom dit. Jag har några teorier som jag inte orkar att skriva här. Kanske var det flera små mindre saker som tillsammans gjorde att det blev så. En miss hade jag kunnat avfärda. Men jag gjorde 3 större missar fördelat på 2 klasser.

Det var 13 språng i 120:n. 15 språng i 125cm. Lägg till framhoppning på det. Vi tog kanske upp mot 40 språng totalt. När man ser det så är 3 missar relativt lite. Men jag håller en ganska hög lägsta nivå (om jag får säga det själv). 3 missar av det lite grövre slaget är betydligt mer än vad jag ska ha.

Hursomhelst. Ibland blir det inte riktigt som man tänker & hoppas. Bara att ta nya tag och försöka att hitta tillbaka till flowet. Det kommer tillbaka! Förr eller senare. Jag är iallafall jättenöjd med Ida och mycket av min ridning också. Dessutom väldigt roligt att komma hem med placering och ytterligare en felfri runda i 125cm. Nu har Ida gått 3 stycken 125-klasser och varit felfria i samtliga.

Saabina (som mamma passar i några dagar) var med på tävlingen igår!
Publicerat iAllmäntHållidejPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *