Hoppa till innehÄll

PLACERADE I 125!!!

Ida placerad i 125cm idag🏆 Jag red dock det sĂ€msta jag gjort pĂ„ vĂ€ldigt vĂ€ldigt lĂ€nge. DĂ„ Ă€r det tacksamt med en bra hĂ€st som gör jobbet Ă„t en. Tack IdaâŁïž

Detta Ă€r faktiskt min andra placering nĂ„gonsin i 125cm. Första gĂ„ngen var pĂ„ Palle 2014 (10 Ă„r sedan nu😼). Senaste gĂ„ngen jag var placerad i 120cm var 2019, Ă€ven det pĂ„ Palle. SĂ„ det var ju verkligen pĂ„ tiden med en placering pĂ„ denna för mig ”högre” nivĂ„ igenđŸ„ł.

LÀmnar helt klart tÀvlingen med en bitterljuv kÀnsla. Glad över min hÀst. Placeringen. Men ocksÄ sÄ jÀkla irriterad och typ förbryllad över min ridning som verkligen inte höll mÄttet idag.

Publicerat iHĂ„llidejTĂ€vling

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *