Hoppa till innehåll

DAGENS DRESSYRTRÄNING!

Idag kom min dressyrtränare hit igen. Precis som förra veckan så tränade jag Ida och Lillan. Förra träningen fick jag en nästan magisk känsla på Ida, och en inte så magisk känsla på Lillan. Jag hade det svårt med henne.

Idag var Lillan OTROLIG. Förra gången var det svårt att bära och vara i balans. Det var ännu svårare att få henne att vänta på mina signaler. Hon ville bara fatta galopp hela tiden och var som en symaskin i stegen däremellan. Idag var hon motsatsen. Mycket bättre balans och bärighet. Mycket bättre övergångar. Hon väntade på mina signaler. Ja allt var 100 gånger bättre. Så nöjd.

Ida var faktiskt riktigt fin denna träningen också. Jag hade nog en lite glassigare känsla förra gången, men idag höjde vi nivån lite till. Vi kunde t.ex. rida i en högre samlingsgrad idag!

Ida. Kolla vad fin hon är!
Lillan i väntan på sin tur. Stort tack till mamma som hjälpte till trots att hon hade feber.
Ida (och min dressyrtränare i bakgrunden).
Lillans tur.
Jag tränade Ida i 45 minuter och Lillan i 30 minuter.

Summa summarum två väldigt bra träningar! Nu är alla tre hästar tillbaka i sommarhagen efter att ha varit hemma sedan i söndags kväll. Hovis var ju här i måndags och eftersom att jag ändå skulle träna idag så kändes det smidigare att låta dem vara kvar hemma för att sedan gå tillbaka med dem idag.

Publicerat iHeart PaalKällhults SpotlessTräningar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *