Hoppa till innehåll

IDA✈️ 💖

Bästa bästa Ida.

Ida var så duktig och fin när vi hoppade här hemma idag. Årets första språng på 130cm! Just nu är det mycket räcken på ridbanan. Nästa gång jag bygger om så ska jag se till att det är åtminstone två oxrar framme. Jag & Ida behöver hoppa fler oxrar. Jag byggde upp detta lite snabbt i onsdags. Då byggde jag i åtanke för mamma & Palle samt mig & Lillan som vi hoppade/markarbetade samma dag.

Jag måste lägga lite energi på svängar till höger. Till vänster känns det som att allt är i ordning. Distansen kommer av sig själv och det känns som att jag kan styra på precis vad som helst. I höger varv blir hon ibland en gnutta skev. Har tyckt att det känns okej i dressyren, men när jag vände upp mot 130cm så kändes bristerna på ett annat sätt. Hon var inte exakt på den linje som jag trodde och jag fick lägga en volt en gång för att känna att jag hade alla delar på plats.

Några klipp från idag:

Publicerat iHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *