Hoppa till innehåll

LILLAN; gårdagens hoppning *FILM*

Några klipp från gårdagens hoppning med Lillan. Hon var lite trött igår. Jag & Lillan hoppade lite onsdags med. Då var SÅ balanserad, så framme och bara väntade. Hon balanserade upp sig med sin hals och nosen var ute. Igår var hon precis som jag nyss nämnde lite trött. Hon orkade inte riktigt ha samma kvalité och när jag bad henne att vänta så böjde hon in nosen/huvudet en aning istället för att bära sig så bra som hon gjorde tidigare i veckan.

Vi höll ridpasset ganska kort och enkelt. Hon skrittade fram och av för hand. Och jag red väl i ungefär 25 minuter, och då pausade vi ofta. Tog max 3 hinder på raken så att hon ändå skulle orka att hålla ihop sig hyfsat.

Trots att hon var lite trött så fanns det ingen tendens till att kasta sig iväg på hinderna. Vi har haft problem med det, men de senaste två hoppningarna har det varit som bortblåst. Det får gärna fortsätta så!!

Publicerat iKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *