Hoppa till innehåll

IDAG:

✅Släppa ut hästarna.

✅Göra stallet.

✅Rida Ida.

✅Jobba.

✅Åka till Jönköping för att handla.

Rastning vid Vättern.

☑️Släppa in hästarna.

Klockan är i skrivande stund 19:00 och vi har en liten bit kvar innan vi är hemma. Vi är just nu påväg hem från Jönköping. Jag har köpt nya gymhandskar. Vill ha det för att skydda mina händer från skivstången. De blir så skrovliga. Inte så praktiskt när man masserar. Hatar att ha på mig handskar, men nu har jag fått tag på ett par som verkar vara hyffsat nätta & smidiga.

Påskhelgen kommer att bjuda på lite smått & gott. Staket på ridbanan ska sättas. Hästarna ska ridas. Jag ska hålla i träning. Utgång med vänner. Vill helst åka på hoppträning också. Bio blir det förmodligen med. Fullt upp!

Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *