Hoppa till innehåll

MÅNDAG

I lördags var jag och två andra kollegor iväg och jobbade på bortaplan. Roligt med både sällskap, miljöombyte och att träffa nya kunder!

Idag var det dags att köra tillbaka massagebänken och alla tillbehör till lokalen. Ställa i ordning allt igen helt enkelt. Kändes som att jag tog med mig hela studion, haha. Efter det blev det en kortare jobbdag (eller det innan är ju också jobb), men ni fattar. Körde förbi gymmet en sväng på hemvägen och sedan red jag Palle. Jag tycker att det gick rätt bra. Zacke filmade, jag får se om jag fortfarande tycker att jag red bra efter att jag sett filmerna. Palle kändes iallafall riktigt bra!!!

Detta ser ut att bli en rolig vecka. På onsdag ska vi hämta våra nya hinder. Spännande! Ska bli så roligt att få bygga upp grejer med dem på ridbanan och förhoppningsvis även inviga dem innan veckan är slut. Vi får väl se om vi även kommer igång med att sätta upp staketet runt ridbanan. Hoppas på det!

Snabbfika i bilen efter masserandet innan det var dags att lyfta lite på gymmet.
Påväg hem från banan!
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *