Hoppa till innehåll

ÅRETS FÖRSTA START!

Igår var det faktiskt dags för årets första start! Jag, mamma och Ida åkte till Jönköping och red en 110-klass.

Det slutade med ett nedslag i grunden. Ett riktigt mesigt riv där bommen precis orkade sig ut ur skållan. Men allt kändes lätt som en plätt, rundan var bra. Och det är ju det som räknas egentligen. Ibland åker en bom helt enkelt.

Rundan gav mig ett kvitto på att vi är redo för 120cm. Alla delar var på plats och Ida svarade precis så som jag önskade. Jag tänkte nästan att vi skulle gå ut i 120cm direkt först. Men eftersom att vi inte startat sedan oktober så kändes det bra att bara starta en klass samt gå ner ett pinnhål.

Bådar gott inför säsongen!

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *