Hoppa till innehåll

TORSDAG

God morgon! Torsdag idag. Planen är att Palle och Lillan ska åka till ridhus.

Hästarna har haft en ganska lugn vecka hittills. Palle och Ida har bara ridits ut. Lillan gick ju det där pangpasset i lördags där vi överträffade oss själva. Dag efter promenerades hon ute för hand. Och sedan fick hon faktiskt tre dagars vila, men idag är det alltså dags för ett ridpass igen. Eller juste. Longerade henne över bommar i 10 minuter igår. Men det är ju nästan som vila. Hon gjorde det dock väldigt bra, så det var 10 minuter av kvalité👌

Jag har nu löst tävlingslicens till mig själv och till Ida. Det finns lite lösa planer på att eventuellt efteranmäla mig till Jönköpings tävling på söndag. Men jag får se!

Imorgon är det testridning på bruksprovet som går av stapeln denna vecka. Först hade jag & mamma tänkt att åka upp och titta. Vi valde bort GHS och tänkte att vi kanske skulle satsa på bruksprovet istället. Men vi landade ändå i att strunta i det. Istället har jag löst ny prenumeration på Equisport. Vi kommer att titta på det hemifrån.

Däremot så har vi planer på att komma iväg och titta på en hingstvisning under april. Jag har aldrig varit på hingstvisning. Även om vi inte har planer på att betäcka så är det roligt att se dem i verkligheten. Så det ser vi fram emot! Det är alltid roligt att komma iväg och titta på hästar, haha.

☀️☀️☀️
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *