Hoppa till innehåll

GÅRDAGENS TRÄNINGSPASS

Hade ett riktigt bra träningspass igår! Körde bänkpress upp till 55 kilo. Och så gjorde jag framsteg i mina pull ups. Ett gummiband istället för två, haha😛 De har gått ganska trögt annars, men nu känner jag att något kopplat.

Filmade större delar av passet för att kunna finslipa på tekniken och få en bild av hur det ser ut. Jag är väldigt nöjd med hur det ser ut i bänken.

I övningar som exempelvis pull ups så är min högra skuldra lite på vift vilket jag vet sedan innan. Sådana saker behöver inte vara ett problem. Det är normalt att inte vara helt perfekt symmetrisk. Dock är min högra skuldra, axel samt arm betydligt ömtåligare än den vänstra. Det var till exempel på min högra sida som jag fick min golfarmbåge. Tror inte att det är en slump. Jag tror helt enkelt på att jag vinner på att utmana den högra sidan och försöka att aktivera den på ett liknande sätt som jag lyckas med på vänster sida.

Jag tränar mest med fokus på styrka. Men ibland blir det pass som är mer riktade åt hypertrofi (muskeltillväxt). Vill vara väldigt allround i min träning. Jag försöker att variera min intensitet på träningen också. Jag tränar för att hålla länge, inte för att slita ut mig tidigare.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *