Hoppa till innehåll

DAGENS HOPPNING; Ida!

Ida var jätteduktig när vi hoppade lite här hemma idag. Vår tredje hoppning efter hennes vintervila. Påminns varje gång om vilken fantastisk hopphäst hon är!

Eftersom att vi haft ett uppehåll så finns det ju lite extra att jobba på. Men det kommer. Jag själv känner mig i ganska bra form trots att jag hoppat extremt lite.

Ida har lite extra klös nu när hon vilat. Ibland blir det lite flackt. Samtidigt så känner jag själv att jag hellre låter henne gå iväg litegrann för att bibehålla flytet och en hyfsad harmoni. Jag vet att hon kommer att orka att vara kraftfull men ändå kunna vänta när vi hoppat lite mer.

Det rinner lätt iväg lite efter hinderna eftersom att hon går iväg en aning. Jag försöker att inte dra onödigt mycket i tyglarna utan själv vara balanserad och använda svängen som kommer efter hindret för att balansera upp henne igen.

Nöjd!

Publicerat iAllmäntHållidej

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *