Hoppa till innehåll

SÖNDAG

Här har det ekat tomt i ett par dagar. I fredags jobbade jag och hann även köra ett spinningpass!

Jag hade tänkt att fokusera på pass med lite lägre intensitet, och gärna lite längre sådana. Men i fredags räckte inte tiden riktigt till. Så det blev ett intervallpass. 12 stycken intervaller på 70 sekunder. 20 sekunders vila emellan.

Otroligt månsken!

I lördags åkte jag först på vinylmässa med Zandra och farbror Thomas. Sedan hoppade jag Ida här hemma på ridbanan. Hon var PIGG och det kändes som att hon hade en studsboll under varje hov. Kändes bra!

Superfint väder i lördags.

Idag (söndag) så började jag min dag med att åka till ridhus med Palle & Lillan. Lillan har vilat i 11 veckor. Helt klart 3 veckor för länge. 6-8 veckor hade varit lagom. Men ibland är det inte så mycket att göra åt. Lillan är ju lite svårare vilket gör att jag inte kan bara kan hoppa upp och rida ut mitt i vintern. Jag behöver rida henne i ridhus under en igångsättning. Som ni vet tog det ett tag innan vi fick vår nya transport. Och sedan ville vi först sätta igång våra äldre hästar och se till att de var helt trygga med transporten innan Lillan fick åka i den. Men idag. Idag var det äntligen dags. Hon skötte sig superbra. Hon var lugn från början och jag hoppade upp efter bara ett par varv på linan. Skönt att vara igång!

När jag skriver detta är klockan strax innan 12:00. Om ett litet tag ska vi åka in till stan för att ut och äta tillsammans med min mormor. Det ska bli mysigt!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *