Hoppa till innehåll

LÄTT JOGG✅

Idag hade jag egentligen tänkt att hoppa Palle lite här hemma. Igår när mamma red honom så såg han fin ut, MEN jag fick en känsla av att något kanske tog emot lite (?). Inget som direkt syntes. Mer en känsla av att han kanske var störd av något.

När jag upplever att något eventuellt skulle kunna vara fel så vilar jag mina hästar direkt. De kanske inte nödvändigtvis slipper ridning & rörelse. Men jag backar direkt och de får vila från hårdare ansträngning/jobb. Jag tror att jag undvikit en hel del skador på det viset, jag vill tro det iallafall. Palle fick vila helt idag. Istället tog jag en joggingtur på Ida.

Jag har iallafall byggt om lite på ridbanan. Byggt upp två studs och en oxer. Så om allt verkar ok med Palle kanske vi kan hoppa lite i slutet av veckan. Även Ida hoppas jag på att kunna hoppa lite senare i veckan. Vi hoppade ju i lördags och jag vill inte hoppa för tätt nu när hon är under igångsättning med hoppningen.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *