Hoppa till innehåll

ONSDAG

Idag fick Palle gå ytterligare ett ridpass på fältet. Det blev 4 galoppintervaller. 4 minuter långa, 1 minut vila i skritt mellan varje omgång. Det var lite bättre underlag på fältet idag och Palle kändes redo för att arbeta lite mer så idag jobbade jag honom lite mer. Tidigare har han fått gå väldigt kravlöst (men i balans såklart) för att komma igång. Lite längre startsträcka nu när han är äldre och hagen är så tråkig. Han var riktigt duktig!

Det går framåt på transportfronten, vi har bestämt oss för en. Men det dröjer lite innan den kommer. Så spännande! Vår föregående transport har varit jättebra, men nu var det dags att byta upp oss. Några få veckor tills den kommer.

Jag vill egentligen inte att Ida & Lillan ska vila så mycket längre. Lillan får vänta. Men Ida. Hmm. Jag funderar på om jag ska ge mig på att rida igång henne eller om jag ska ha lite is i magen och vänta ändå. Ida har väldigt mycket energi och den lite mer glesa ridningen som det kan bli på vintern är inte optimal för henne. Hon är en j*kel på att bocka. Har inte en chans om vi väl hamnar där. Hon har nu vilat i 3 veckor, så jag känner mig inte direkt supersugen på att hoppa upp. Jag får se hur jag väljer att göra. Det känns iallafall skönt att vara igång med Palle!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *