Hoppa till innehåll

EN VECKA

God förmiddag! Idag är det tisdag. Nästan en vecka har gått sedan senaste inlägget. Det har rullat på!

Jag har lämnat blod. Tränat litegrann. Fortsatt Palles igångsättning, jobbat, tagit hand om Idun och varit på julgransplundring. Igår var hovslagaren här och skodde om Palle & Ida. Lillans hovar kollades, men inte mycket att fixa denna gång.

Det har varit många fina dagar även om vädret ställer till det lite. Det är verkligen inte den bästa vintern ur häst & rid-synpunkt. Nu har det kommit ännu mer snö vilket ändå är positivt, men tyvärr ser det ut att bli ganska milt snart igen.

Har funderat lite på vad jag ska fokusera på i träningen framöver och tagit lite nya tag med proteinet, haha. Jag är ganska dålig på att få i mig så pass mycket protein som jag ska. Men en omgång med proteinpulver har nu landat hemma vilket förenklar processen!

Mjölk, proteinpulver med hallonsmak + riktiga hallon. Bara att mixa ihop! Gott tycker jag.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *