Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Lillan visar sitt trick ”le”. Så duktig!

Vecka 2 på 2024 är igång. Detta året har börjat med fina dagar, men också något väldigt tråkigt. Cassie har tyvärr skadat sig och hennes chanser är mycket dåliga💔😢

Denna månad har jag mycket djurvård på schemat. Hela 3 hushåll har bokat mig för att se efter deras djur medans de är iväg. Det kommer att vara fullt upp!

Vad det gäller hästarna så satsar jag på att fortsätta sätta igång Palle. De andra två får komma igång när transport finns tillgänglig igen. Tror att jag nämnt det tidigare. Förhoppningen är att komma iväg och kolla på transporter inom kort.

På jobbplanet så kommer det att rulla på så som det gjorde i slutet av 2023. Nämligen att jag har hand om Idun under större delen av dagen och förlägger min arbetstid till mestadels eftermiddagar & kvällar.

Det var snabb genomgång av nuläget det. Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *