Hoppa till innehåll

KYLAN UTMANAR

Det gick så fint i början. Men när temperaturen sjönk ett par grader till i tisdags kväll så fick Idun nog. Hon ville inte gå ut mer. Inte kissa eller bajsa ute. Inte gå i koppel. Inte gå lös. Bara absolut NEJ till allt utomhus. Hon satte ner rumpan och fullkomligt vägrade att röra på sig.

Jag förstår henne. Hon är dessutom valp och fryser såklart mer. Vi sätter oftast på ett täcke när vi går ut, men det hjälper inte. Det enda som hjälper är mutor i form av godis. Varje gång hon går ut och varje gång hon går på toa ute så får hon en godis. Det gör det inte varmare utomhus, men hon accepterar det och tycker att det är OK. Vädermässigt är det helt klart lite otacksamt med en valp just nu😅

Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *