Hoppa till innehåll

FULLT UPP

Idag har det varit fullt upp. Jag har hunnit åka till ridhus ihop med mamma, jobba lite och ta hand om Idun däremellan. Zacke har fått steppa in mycket idag vilket inte är helt optimalt eftersom att han har ett jobb att fokusera på. Men Idun har skött sig bra och jag har lyckats få henne rastad och redo att sova lagom till när Zacke tar över.

När vi var i ridhuset så red jag Lillan & mamma red Palle. Lillan var UNDERBAR. Bland våra bästa ridpass hittills. Palle verkade däremot inte helt okej. Han såg fräsch och glad ut. Jag kunde inte se något konstigt, men han slog om i bak när mamma bad om lite mer arbete i galoppen. Det är verkligen inte likt Palle, så han har förmodligen gjort sig något litet. Vi fortsätter att motionera honom när tid finns och hoppas på att det som eventuellt stört honom läker ut.

Tack och lov så är det lite varmare ute just nu. Iduns lilla vinterkris har släppt, åtminstone just nu. Idag & igår har hon dessutom träffat Cassie. Cassie är en väldigt rädd hund. Hon är väldigt rädd för katter, andra hundar (oavsett storlek) och människor. Speciellt män. Cassie var lite äldre när vi köpte henne, tyvärr hann hon bli ganska formad av sin bakgrund vilket har gjort att vissa av hennes beteenden och rädslor varit svåra att bli av med. Det sitter djupt. Men Cassie var så MODIG och vågade hälsa på Idun. Hon är fortfarande osäker, men jag tror att de snart kommer att bli bra kompisar.

Det blir mycket hundbilder nu. Men ni får stå ut. Här kommer ett gäng bilder från hennes möte med Cassie:

Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *