Hoppa till innehåll

LUGNARE PERIOD

Lilla Idun måste ut och kissa ungefär varannan (men ibland varje) timme under dagen. Jag har huvudansvaret över Idun under dagen när Zacke jobbar. Mitt jobb, hästarna och min egen träning får komma i andra hand tills vidare. Har såklart lite tider ute för massage vissa kvällar, men betydligt mindre än innan.

Hästarna kommer att tränas och ridas, men färre dagar i veckan än vad som blivit under hösten. Just nu går vi inte miste om så mycket, det är stenhårt i backen. Lite snö har dock börjat falla, men det skulle behövas lite mer för att göra det mer behagligt att rida.

I takt med att Idun blir mer självständig så kommer såklart allt att successivt gå tillbaka till det mer normala som varit innan. Vi är för övrigt så himla spända på hur Idun kommer att utvecklas. Vilka personlighetsdrag som kommer att komma fram och hur hon kommer att bli helt enkelt. Hittills har hon varit väldigt lättsam, modig och framåt💓

Klockan är nu strax innan 08:00 denna tisdagsmorgon och Idun har sovit sin andra natt hos oss. Första natten var lite gnällig. Hon har en större ”bur” av kompostgaller precis bredvid sängen. Det är enkelt att sträcka ner en arm om hon behöver. Hon började med att gnälla i går kväll, vi insåg då att hon verkligen ogillade att vara inspärrad. Hon är nämligen ganska självständig och kan sova & koppla av på flera ställen i huset utan att jag eller Zacke är nära. Jag fick helt enkelt säga till henne att det var OK, att jag ville att hon skulle sova där och då bara köpte hon det. Hon väckte oss sedan 00:00, 02:00 och 05:30 för att kissa. Mycket duktig!

Ytterligare en bild från DH i fredags.
Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *