Hoppa till innehåll

INTENSIV HELG

Jag trodde jag var halvdöd när jag vaknade för att släppa ut hästarna imorse. Det har verkligen varit en intensiv helg, men rolig!

Vi var på Noselake Metal Festival både fredag & lördag vilket innebär läggdags efter midnatt. Såg flera bra spelningar, bland annat Pile of Death, Hostilia & Envig.

På söndagen kunde vi inte vila, då hjälpte vi istället min mormor att flytta vilket blev en heldag. Sorgligt att mormor ska flytta ifrån det hus som vi alla älskar och har så mycket minnen ifrån. Samtidigt så blir det väldigt roligt att få ha mormor lite närmare oss då hon nu flyttar till stan som vi bor nära😀 Mormor med familj & släkt har redan gjort grovjobbet sedan tidigare, så det är inte så mycket kvar av flytten nu. Mormor var snäll och gav bort lite grejer som hon inte ville behålla. Så nu är jag faktiskt lite sugen på att städa & fixa här hemma samtidigt som jag placerar ut de nya sakerna. Väldigt olikt mig att vilja fixa inne i huset, men det piggar alltid upp med lite nya grejer.

Nu är klockan strax innan 09:00 och jag sitter i stallet med en termos kaffe medans hovis är här och skor om hästarna. I eftermiddag blir det jobb!

I veckan som kommer har jag lite allt möjligt att beta av. Det blir en spännande vecka då hundvalpen som vi tingat ska veterinärbesiktas. Hoppas hoppas! Det betyder att vi också måste städa och valpsäkra vårat hem. Går allt som det ska hämtas vovven på söndag.

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *