Hoppa till innehåll

NYGAMMALT!

Tog mig en runda på hastnet.se häromdagen för att se om det fanns någon intressant begagnad utrustning. Och det fanns det ju!

Det hela slutade med att jag klickade hem ett träns från Micklem samt ett tvådelat bett från Bomber med lock up. Det är ett av mina absoluta favoritbett. Jag har ett i storlek 10,5, 11 samt 13 sedan tidigare. 11,5 hade varit optimalt för Lillan & Ida, men detta som är i storlek 12 är nära nog. Eftersom att bettet låser sig till ett rakt så gör det inte lika mycket om det är något större. Det kan liksom inte skramla runt på samma sätt.

Fick både tränset och bettet för 500 kronor. Nypris för tränset är ca 1300 kronor och för bettet är det ca 900-1100 kronor. Jag handlar nästan bara begagnat numera! Det är för dyrt att köpa nytt.

Nöjd med mina 2 fynd!🤩

Publicerat iUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *