Hoppa till innehåll

ÖPPEN BANA

Idag fick Lillan och Palle åka på öppen bana. Arrangemanget var jättefint, men på sina ställen i underlaget så hade det blivit lite väl blött. Och just där upplevdes det som halt. Annars var det ett fint underlag, oturligt.

Vi tyckte inte att det kändes tryggt att galoppera, så vi fick helt enkelt nöja oss med att rida över bommar och travhoppa idag. Båda hästarna var mycket fina, och Lillan fick välbehövlig miljöträning. Det blev iallafall två lyckade ridpass, men såklart hade jag hoppats på att kunna rida lite mer. Speciellt när man lägger flera timmar på att åka iväg. Men vi får åka på fler öppna banor framöver.

Lillan höll på att skrämma livet av mig igår när hon plötsligt fick panik på stallgången och slet sig. Det var riktigt obehagligt och det var ren tur att allt gick bra. Det är ju lite så Lillan är. Hon är väldigt reaktiv och kan inte alltid hantera det. Idag skötte hon sig iallafall väldigt bra vilket kändes väldigt skönt. Igår påmindes jag om hur lång resa hon har kvar och jag kände mig verkligen uppgiven, men idag påmindes jag istället om hur långt vi kommit och hur mycket som också funkar bra💖

Publicerat iAllmäntHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *