Hoppa till innehåll

SYNSK?

I helgen har jag & Zacke varit iväg. Vi spenderade tid med Zackes familj och såg Torsson i Konga. Mycket trevligt!

Jag brukar skoja om att jag är synsk ibland. Det har blivit lite av en grej efter att jag har förutspått flera saker genom årens gång. När vi åkte ner till till Konga så sa jag till Zacke att tidningen kommer att komma dit och att de kommer att vilja prata med oss. Och jodå. Trots att det var ett litet arrangemang en fredagskväll mitt ute i ingenstans så kom tidningen. Och ja, det spatserade fram till oss direkt. Ytterligare en grej att lägga till mitt CV, haha.

Torsson i Konga, folkets hus.

Utöver Torsson så blev det mysig grillning i skogen. Vi slapp (i stort sett) regn för en gångs skull!

Hästarna har tagit det lite lugnare i helgen. Men jag hann rida Palle innan vi åkte i fredags, och Ida hann jag med igår precis innan det blev mörkt. Så det har inte blivit helt stiltje, så nu kör vi vidare!

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *