Hoppa till innehåll

VÄLBEHÖVLIGT AVBROTT

God morgon! Jag ska alldeles strax åka in och massera. Jag har fått knåda en hel del det senaste, tack alla fina kunder för att ni gett och ger mig förtroendet💞 Blir en kort arbetsdag idag, sedan ska jag & mamma till Jönköping. Jönköpings Horse Show står på schemat😀 Det var länge sedan vi var iväg på något sådant då vi iår avstått från flera av de evenemang vi brukar åka på. Det ska helt enkelt bli extra roligt!

Det blir också ett välbehövligt avbrott. Det har varit ganska mycket det senaste. Både positiva och negativa saker. Särskilt en sak tar väldigt mycket energi från mig just nu samtidigt som det gör mig riktigt arg. Jag kan inte gå in på det här just nu, möjligen i framtiden. Vi får se hur allt går. Men ifall en dörr stängs brukar en annan öppnas…🙏

Tillbaka till allt roligt & positivt. Imorgon blir det faktiskt ännu mer avbrott i vardagen. Jag ska åka och se Torsson med Zacke och delar av hans familj. Vi ska se dem i Konga av alla ställen. Spännande! Känner mig som en riktig ”old soul” som ska åka och lyssna på sådan musik. Så nog finns det mycket att se fram emot.

Hoppas att allt är bra mer er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *