Hoppa till innehåll

✅✅✅

Idag har alla 3 hästar gått ett ridpass här hemma på banan. Mamma red Palle, jag red Lillan & Ida.

Ida var först ut. Vi galopperade över bommarna och tog den lilla serien ett par gånger. Ja ni ser ju på filmen. Förra ridpasset fick jag henne att gå så nästintill perfekt som vi kan över bommarna. Lyckades inte riktigt med det idag. Hade själv inte samma känsla och Ida väntade inte heller på samma sätt som hon gjorde tidigare i veckan. Lite mer tryck i benen idag. Men hon känns verkligen så fin. Bitvis känns hon verkligen som en drömhäst!🥰

Sedan var det dags för Lillan & Palle. Lillan är lite spänd och spooky på banan. Började med att longera. Hon skuttade iväg någon gång men kunde lugna sig direkt. Väldigt bra. Hon kan nämligen ha tendensen att hon skrämmer sig själv och fortsätter att varva upp. Men inte idag. Så trots lite spänning kände jag att det var okej att sitta upp. Hon var lite spänd när jag red, men hon litade på mig. Väldigt fin stundtals. Skötte sig väldigt bra i alla gångarter. Stor ⭐:a till Lillan.

Mamma & Palle tog det rätt chill eftersom att mamma jobbat flera nätter. De fick ta den lilla serien ett par gånger också. Enkelt som vanligt. Sedan fick de jobba lite i galopp. Väldigt fint i vänster varv. I höger var det jobbigare. Med lite coaching från mig så fick mamma Palle att komma igång även där. Mycket bra ridet idag. Ibland rider man som bäst när man har lägre förväntningar, som när man är trött efter nattjobb. Väldigt bra ridpass för dem!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *