Hoppa till innehåll

FINA IGEN!

Idag har Lillan och Palle varit i ridhus under förmiddagen. Mamma red Palle och jag red Lillan. Den vanliga fördelningen alltså. Det gick bra för mamma & Palle igår, men idag gick det ännu bättre. Han var verkligen superfin och mamma red väldigt bra!!!

Lillan var en stjärna. Underbara lilla skithäst. Det är så roligt att rida och träna med henne just nu. Hon visar hela tiden glimtar av hur fin hon kommer att bli. Eller hon är ju redan fin, men ni fattar.

Så tacksam för våra tre superfina hästar. Hoppas att de får vara skadefria och bli riktigt gamla allihopa. Älskar dem så det gör ont💖

Under eftermiddagen åkte jag in för att massera, och efter det hade jag en klipptid. Fått lite allt möjligt gjort. Det enda som det går lite sådär med just nu är min egna träning. Får ta tag i det så småningom! Men det gör inget med lugnare period.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *