Hoppa till innehåll

HÄLLEBO MERIADOC; dagens tävling!

Jag & Merry har idag gjort årets sista tävling för våran del. Vädret var dåligt så kameran fick stanna hemma, denna gången för ni nöja er med två fjuttiga screenshots från framridningen. Hursomhelst. Dagens tävling ägde rum på hemmaplan. Vi startade LA:3 och lyckades knåpa ihop 68%. Vi slutade 9:a av 26 startande. En utanför placering. Lite småsurt. Men Merry kändes fin, jag är nöjd med vår ritt!

Jag & Merry var blöta när vi red in i ridhuset. Jag tror att det kliade lite på hans huvud. Han ville inte stanna och klia, men han liksom joxade runt lite med huvudet då & då under travprogrammet. Kändes som att han ville bli av med något. Det förlorade vi nog 2-4 poäng på. Annars hade vi inga särskilda missar.

Merry har verkligen gjort en fin säsong. 11 starter har vi hunnit med. Vi har varit placerade i 7 av dessa starter. 5 av dem har varit vinster. Vi red ett nytt program LA:P1 samt tog nytt personbästa i MSV C. Inte så pjåkig säsong inte. Återkommer med ett längre inlägg som sammanfattar det hela.

Publicerat iExtrahästarTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *