Hoppa till innehåll

BUSVÄDER

Idag började jag min dag med att hiva på hästarna täcken och släppa ut dem i snön som kommit under natten. Brr!! Sedan for jag in till massagestudion och masserade under morgon & förmiddag. Det var riktigt skönt att stå där inne i värmen medans den regnblandade snön föll utanför fönstret.

När jag kom hem slutade det regna och det sprack upp för en kortare stund. Däremot med allt mer tilltagande vind. Jag passade på att jogga Ida på ridbanan. Ridpasset blev ungefär som det igår. Hon var dock betydligt bättre idag. Så hon kunde jogga lugnt i trav från början. Sedan gick vi över till galopp och körde ett par gånger över galoppbommarna. Hon kändes väldigt fin! Lillan promenerades på banan idag igen. Lite spooky på grund av vädret, men skötte sig!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *