Hoppa till innehåll

KLAR!

Sista pusselbiten från min utbildning är nu på plats!🧩🔥 Idag kom certifikatet på posten och jag kan nu titulera mig som personlig tränare! Detta betyder att jag nu är helt klar med min utbildning.

Summa summarum så har de senaste 12+ månaderna inneburit att jag blivit certifierad massör, spinning-instruktör, TRX-instruktör, cirkelfys-instruktör, hälsocoach och personlig tränare. Whoopa!!🥳 Tack till alla ni som deltog i min certifiering och hejat på längs vägen!

Vissa undrar vad certifieringen innebär. Det är helt enkelt praktik. Jag har under min certifiering i massagen masserat 5 olika personer vid 3 tillfällen. Utfört lämpliga tester, gett rekommendationer samt skrivit journal på våra möten. Detta skickas sedan in för att godkännas.

I PT:n är det ett liknande upplägg. Jag har haft 4 olika klienter, 4 träffar vardera. Alla genomgår en hållning och rörelseanalys för att jag ska få en klar bild av nuläget. Eventuella problemområden som måste prioriteras upptäcks ofta här. Klienterna måste ha olika inriktning för att jag ska visa att jag kan prestera inom flera områden. T.ex. styrka, kondition och kost. Även detta skrivs ner i en större skriftlig uppgift som sedan skickas in för bedömning. Klienternas nuläge, mål, skador, problemområden och mer än så antecknas. Sedan ska såklart våra träningspass vara dokumenterade på ett detaljerat sätt där man kan följa en röd tråd som matchar med klientens mål, nuläge, förmåga och problemområden. Det ska finnas en plan helt enkelt.

Certifieringen är alltså ett sista prov som ska visa att jag lärt mig det jag behöver kunna under utbildningen.

Publicerat iAllmäntMin TräningPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *