Hoppa till innehåll

TORSDAG

Idag fick Lillan se ridbanan för första gången. Hon skötte sig väldigt bra. Hon är ganska reaktiv och har lite svårt för nya miljöer, men det märks att hon mognat. Hon hittade snabbt ro och jag kunde jogga Ida samtidigt utan att hon tyckte det var konstigt. Förhoppningsvis kan vi göra om samma sak imorgon. Ska blåsa och snöa dock, så vi får väl se om det är lämpligt.

Ida var däremot lite spänd, tittig och ovillig först. Kändes helt klart som att hon hade träningsvärk från helgen. Det funkade ganska dåligt att trava fram så jag gick ganska omgående över till galopp. Då släppte hon spänningarna både psykiskt och fysiskt. Hon längde ut sin hals, frustade och började gå igenom kroppen. Kändes jättefin. Hon fick rulla på där ett tag. Sedan rullade vi över fyra galoppbommar ett par gånger i varje varv också vilket hon gjorde jättefint. Efter det så avrundade vi sedan ridpasset. Ett lyckat joggingpass!

Publicerat iAllmäntHållidejKällhults Spotless

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *