Hoppa till innehåll

ONSDAG

Onsdag idag. I måndags och igår var vi i ridhus med Lillan & Palle. Jag red Lillan och mamma red Palle. Ida har vilat måndag, tisdag och kommer göra även idag. Hon har inte startat två klasser på 120-nivå tidigare, så hon får en liten mini-vila innan vi kör igång imorgon igen.

Igår byggde jag om lite på ridbanan. Så himla härlig känsla. Tänkte visa Lillan ridbanan denna vecka. Underlaget är inte klart. Kan tänka mig att det bli aningens hårt för henne eftersom att hon är barfota, men lika bra att visa henne ridbanan så att hon är redo att börja ridas där när den är tillräckligt peppad för henne.

Vi har ju inte så mycket hindermaterial, men litegrann går att bygga upp. Slängde fram fyra bommar, 3 meter emellan. Galoppbommar alltså. Sedan en liten enkel serie också. Tänker att Ida ska få jogga samt rulla lite över bommarna imorgon och att Palle får jobba med bommarna och serien i helgen om tillfälle ges.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *