Hoppa till innehåll

INTENSIV HELG

I fredags kväll tränade jag två duktiga ponnyekipage. Sedan direkt hem för lite festligheter som sträckte sig en bit in på natten. På lördagen träffade jag sedan två andra vänner. Vi gick i samma klass på min utbildning till massör, hälsocoach & PT. Det var verkligen supertrevligt. Så härligt att få träffa dem igen. Hann med en kort mellanlandning hemma innan det sedan bar iväg på den årliga kräftskivan. Lika trevligt som alltid. Och så var det tävling igår. Efter två sena kvällar (och en hyfsat sen kväll igår) så var jag nästan helt förstörd för ett ögonblick när jag vaknade idag, men jag förväntade mig inget annat efter en rolig och intensiv helg. Får se till att styra om mina rutiner i veckan, haha.

Med det sagt så fick mina hästar ta det lite lugnare i helgen. Mamma fick dock till ett premiärpass på ridbanan. Den är inte klar ännu, men den är ridbar för tillfället. Palle var spänd berättade hon, men det är ju inte så konstigt. Det ska bli roligt att vänja in dem på banan. Längtar efter att få köra dit det lilla hindermaterial som vi har.

Jag & mamma har faktiskt ridit på banan idag. Jag red Ida och hon red Palle. Båda hästarna var fina. Ida är lite extra fin just nu. Jag är väldigt nöjd med de ridpassen som vi genomfört det senaste. Hon är härligt framme till handen och vill gå igenom kroppen på ett trevligt sätt. Stundtals helt underbar att rida.

Jag har börjat lyssna mer på podcasts igen förresten. Går lite i vågor. Jag lyssnar mest på poddar som har häst eller mord/mysterier som tema, men idag började jag att lyssna på fascia-guiden. Jag har bara lyssnat på ett avsnitt, men det kommer definitivt bli fler. Ett tips till er som är intresserade av kroppen och vill lära er mer om den!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *