Hoppa till innehåll

RUTINER

Nu när jag jobbat med mitt företag i ca 2 månader så har jag börjat komma in i någon slags rutin. Känns nästan lite märkligt att själv få skapa sina egna rutiner.

Oftast så jobbar jag eftermiddag samt kväll måndag till onsdag. Torsdag till fredag börjar jag istället tidigt och jobbar under dagtid. Det varierar lite såklart. Men det har blivit grunden. Nu har jag haft ganska mycket på helgerna, men jag kan helt klart tänka mig att jobba på helgerna med. Det passar till exempel ofta bra att köra hästrelaterat jobb på helgerna, som att hålla i träningar.

Många frågar om jag jobbar heltid med massagen. Och nej, jag står inte och masserar 8 timmar per dag. Det kommer jag inte att göra heller, jag vill inte massera mer än 4-5 timmar per dag. Detta för att jag ska vänja in min kropp och inte dra på mig någon överbelastningsskada. En variation mellan 2-5 stycken per dag tycker jag är lagom. Däremot läggs det mycket tid och jobb på företaget som inte är massage, och det är ju också jobb. Bokföring, tvätta, städa, inköp, mejl och så vidare.

Idag är det tisdag och jag jobbar eftermiddag & kväll. Klockan är nu strax innan 14:00 och jag ska strax åka in till stan för att välkomma dagens första kund😀

Regnet ÖSER ner idag. Man blir dygnsur direkt. Jag har varit i ridhus nu under förmiddagen, Palle och Ida var det som var med. Båda var fina!

Hopas att ni får en fortsatt fin dag. Hörs snart!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *