Hoppa till innehåll

MÅNDAG

God morgon! Måndag och ny vecka igen. Klockan är strax efter 09:00 och jag sitter just nu i stallet medans hovis fixar fötterna på hästarna.

Efter att hovis är klar så ska hästarna tillbaka till sommarhagen. (Vi tog hem dem igår eftersom att hovis skulle komma idag). Om ett fåtal veckor får de komma hem för vintern, men än har de lite tid kvar i sommarhagen. Gräs finns det gott om!

I eftermiddag åker jag in för att massera lite. Sedan har jag lite jobb utöver det att sköta. Bokföring och svara på mejl. Vad det gäller hästarna är tanken att Ida & Palle ska jobba på som vanligt. Lillan vilar lite till. Imorgon ska det regna mycket, då passar vi på att ta en vända till ridhus. Som vanligt så har jag lite allt möjligt planerat i veckan. Går allt enligt plan så ska jag jobba, hålla i ridlektion, träffa kompisar, åka på kräftskiva och förhoppningsvis även tävla!! Men mer om allt vartefter.

Som jag nämnde igår så bokades en resa till USA. Vi åker nästa år. Vi ska träffa vår släktingar, eventuellt fler släktingar och även kolla på området dit våra avlägsna släktingar kom efter att de utvandrat till USA. Det blev ett långt möte. Vår första destination är en mindre stad, det går inga direktflyg dit. Så det krävs lite mer arbete. Och så fixade vi inresetillstånd med. Bara det är ju en ganska omfattande del. Men nu har vi kommit en god bit påväg!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *