Hoppa till innehÄll

EN DRÖM SKA BLI SANNđŸ„ł

ALLTSÅ! Jag har ju hintat om att vi har en grej pĂ„ G, nĂ„got som kommer att kunna ta allt till nĂ€sta nivĂ„. NĂ„got som jag önskat, drömt och viljat ha sĂ„ lĂ€nge ska bli verklighet. Vi ska nĂ€mligen bygga en ridbana!!!

Jag Àr överlycklig över detta och jag lÀngtar verkligen sÄ mycket. Förhoppningsvis kommer den att bli klar under nÀsta Är.

Äntligen kommer jag att slippa mĂ„nga av de tidskrĂ€vande resorna till ridhus. Jag kommer Ă€ntligen att kunna bygga upp hinder fritt. Bara en sĂ„dana sak kommer att hjĂ€lpa otroligt mycket. TĂ€nk att ha möjlighet att rida över bommar & hinder varje vecka. Jag mĂ„ste inte ”vĂ€lja” vilken hĂ€st som ska med, istĂ€llet kommer alla hĂ€star att hinnas med pĂ„ ett annat sĂ€tt.

Jag Àr sÄ glad och exalterad! Blir alldeles sprallig av bara tanken. KÀnner mig verkligen som ett barn pÄ julafton.

Jag kommer att hÄlla er uppdaterade om processen!

HĂ€r ska banan ligga:

Publicerat iAllmÀnt

6 kommentarer

 1. Sandra Sandra

  Men Ă„h va roligt đŸ€©

 2. Inger Gunnarsson Inger Gunnarsson

  SĂ„ roligt! Stort Grattis! 💕

  • TackđŸ€—đŸŒ»đŸ„°

 3. Malin V Malin V

  Vad kul! Grattis!! 😀

  • Ja verkligenđŸ˜ƒđŸ€—đŸŒ»

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *