Hoppa till innehåll

ULLARED

Vi åkte till Ullared klockan 12:00 i torsdags. Bra tid att åka, hann rida ut på Ida innan. Vi kom dit ca 15:00. Så vi spenderade kvällen inne i varuhuset. Sedan sov vi över för att gå in ytterligare en gång idag innan vi åkte hem.

Jag handlade till mig själv och hästarna igår. Och idag handlade jag till företaget/lokalen.

Vi hade tur, det var väldigt lite folk. Jag har nog nästan aldrig varit på Gekås med så lite folk. Jätteskönt.

Jag hittade det nödvändiga till hästarna. E-vitamin och täcken från Horseware. Jag köper inga andra täcken längre. De är absolut bäst. Passar fint på alla mina hästar. Dessutom är de lätta. Det måste vara en riktigt dålig vinter för att de ska få skav utav dessa täcken.

Till mig själv blev det inte så mycket, men fick med mig det jag behövde vilket var lite av varje. Allt i från vinterskor till parfym, regnkläder och träningskläder.

Till lokalen hittade jag en hel del. Lite jobbigt att behöva handla upp de pengar som man tjänat in, men roligt också. Tror det kommer att bli riktigt bra. Kan ta lite bilder på grejerna när jag fixar i ordning i lokalen.

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *