Hoppa till innehåll

TVÅA!

Idag drog jag & Palle till Vetlanda tillsammans med mamma. Vi startade 90 & 100cm. Felfria och placerade i 90cm, ett nedslag i 100cm. Två fina rundor som kändes väldigt bra.

Jag har hoppat Palle ca 6-7 gånger i år. Alldeles för lite, men emellan allt småskrot som balltramp, sår och annat småtjaffs så har han jobbat på med mamma. Hoppas på att vi kan få till lite mer kvalité på träningen framöver. Superkul att komma ut idag i alla fall. Han var helt perfekt!

Jag hoppade honom faktiskt på hackamore idag. Tyvärr så hostar han när jag rider med bett. Det låter konstigt, men det är så. När han har bett i munnen så blir han precis som andra hästar som går med bett begränsad i sin förmåga att kunna svälja sin saliv. Palle har väldigt liten mun, så han påverkas helt klart mer. Jag tror att han liksom sätter i halsen eller att något annat händer. Han hostar liksom aldrig i hagen eller när jag rider med bettlöst, så det är helt klart kopplat till bettet. Det har alltid varit så, men jag upplever att det blivit lite sämre med åren. Men det var såklart inga problem att hoppa med hackamore.

Här kommer lite bilder från idag. Några bilder är fotade av Lina Green (TAACK!!) och de andra med min mobil.

I väntan på att få gå in på tävlingsbanan. En sista genomgång av banan.
Nöjd Palle efter en felfri runda i 90cm.
Rosettbilder såklart!
På tävlingsbanan igen. Denna gång i 100cm!
Bästa Palle!!
Stor och tjusig rosett!
Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *