Hoppa till innehåll

FELFRI & PLACERAD!

Idag var det Idas tur att åka till Vetlanda. Startade en 110-klass och som rubriken lyder blev det en felfri runda. Dessutom lyckades vi knipa den sista placeringen. Roligt!

I väntan på att få gå in på tävlingsbanan.

Ida har haft en lugnare period. Så det var lagom att hoppa en klass, och 110cm var för dagen lagom högt. En ”komigång-tävling”. Ida gav mig en fin känsla på både framridning och framhoppning. Harmonisk men ändå engagerad.

Väl inne på banan gick allt enligt plan. En bra runda. Jag är särskilt nöjd med den inledande delen i omhoppningen. Till sista hindret kunde man rida innanför, men det kändes inte riktigt rätt idag. Man kunde rida utanför och vara snabb ändå (det gjorde faktiskt vinnaren), förutsatt att man får ett framåtläge och kommer ur svängen fort. Jag fick vänta lite till sista hindret. Där förlorade vi lite tid, men lyckligtvis räckte det till placering ändå.

Nöjda efter en bra ritt. Bästa bästa Ida!!

Roligt att äntligen tävla Palle & Ida igen. Det var ett tag sedan nu. Ännu roligare att de båda var fina och fick varsitt pris.

Publicerat iHållidejTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *